Luigjes.EU

Ermelo

Zakelijk

Welkom bij Luigjes Bouw Begeleiding.

Wat is Luigjes Bouw Begeleiding?

Luigjes Bouw Begeleiding ga ik beginnen om mijn interesse, competenties maar voornamelijk mijn drive in te zetten bij diverse projecten. Nu mijn pensioen gerechtelijke leeftijd er aan zit te komen wil ik afbouwen als werknemer en verder als zelfstandige, omdat ik dan meer vrijheid kan inbouwen.

Wie ben ik.

In 1975 ben ik vanaf de steiger als timmerman begonnen, doorgegroeid met verschillende stappen naar Projectmanager. Deze stappen waren o.a. uitvoerder, onderhoudstimmerman, conducteur, hoofd technisch dienst ( zorg), werkorganisator, projectleider, toezichthouder, bouwkundig adviseur en projectleider.
Maar juist door die verschillende stappen in o.a. de zorg- en private sector heb ik nu een brede werkervaring. Als ik mijzelf omschrijf kan ik zeggen dat ik niet van het afwachten maar Pro-actief ben. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben resultaat- en oplossingsgericht. Door werk en maatschappelijke betrokkenheid heb ik een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Ik ben een teamspeler wie onderling vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking erg belangrijk vind. Verbale en non-verbale communicatie gaat mij goed af. Ik heb een groot inlevingsgevoel en kan kijken vanuit een helikopter view. Dit alles probeer ik in mijn functies in te zetten om gezamenlijk een goed product af te leveren.© 2023 Luigjes.EU

Thema door Anders Norén