Luigjes.EU

Ermelo

Zakelijk

Welkom bij Ed Luigjes Bouwadvies.

Wat is Ed Luigjes Bouwadvies?

Ed Luigjes Bouwadvies ben ik begonnen om mijn interesses, competenties, maar voornamelijk mijn drive in te zetten voor diverse (kleinschalige) projecten. Met ingang van 1 februari 2024 ben ik, in verband met gezondheid, met vervroegd pensioen gegaan maar ik vind het “kunstje” bouwen dusdanig leuk en interessant dat ik toch, zei het op kleine schaal, hier mee door wil gaan. Vandaar dus Ed Luigjes Bouwadvies.

Wie ben ik.

In 1975 ben ik, vanaf de steiger, als timmerman begonnen, doorgegroeid met verschillende stappen naar Projectmanager bij een gemeentelijke organisatie. Deze stappen waren o.a. uitvoerder, onderhoudstimmerman, conducteur, hoofd technisch dienst ( zorg), werkorganisator en projectleider bij een bouwbedrijf. Toezichthouder, bouwkundig adviseur, projectleider en projectmanager bij een gemeentelijke organisatie.
Juist door de verschillende stappen in o.a. de zorg- en private sector heb ik een brede werkervaring opgebouwd.
Als ik mijzelf omschrijf kan ik zeggen dat ik niet van het afwachten maar Pro-actief ben. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben resultaat- en oplossingsgericht. Door werk en maatschappelijke betrokkenheid heb ik een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Ik ben een teamspeler die onderling vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking erg belangrijk vind. Verbale en non-verbale communicatie gaat mij goed af. Ik heb een groot inlevingsgevoel en kan kijken vanuit een helikopterview. Dit alles heb ik ingezet om gezamenlijk een goed product af te leveren.

En dat ga ik ook doen als zelfstandig adviseur bij de diverse projecten.

Wellicht tot ziens.

Ed Luigjes

ed@luigjes.eu


© 2024 Luigjes.EU

Thema door Anders Norén